Maand: februari 2024

Frames

Frames

Bijna alle nieuwe browsers (Netscape 2+ en IE3+) hebben de mogelijkheid om het venster te splitsen is sub-vensters, genaamd frames. Een frame is dus niet anders dan een klein venster….

Begin

Begin

De notatie van HTML-codes De notatie van de meeste HTML-codes is vrij eenvoudig, namelijk: <code optie1 optie2>………..</code> Een HTML-document maken Alle HTML-documenten op internet bestaan minimaal uit de onderstaande regels:….

Genummerde opsomming

Opsomming

Genummerde opsomming Voor en na de opsomming tik je <OL> en </OL> en voor elke opsomming tik je <LI>. De code <LI> wordt door de browser vervangen door een cijfer, een letter op een romeinse cijfer, afhankelijk….

Verwijzing

Verwijzing

Iets wat op een internetsite absoluut niet mag ontbreken zijn de verwijzingen naar de andere pagina’s. Ook wel hyperlinks genoemd.Zonder verwijzingen zou het extreem lastig worden om lekker te kunnen….

Htmlhulp

Htmlhulp Nl

Welkom bij HTML Hulp: Uw Partner voor HTML Diensten Welkom bij HTML Hulp, uw betrouwbare bron voor hoogwaardige HTML diensten. Of u nu een nieuwe website wilt bouwen, uw bestaande….